Roda de premsa de presentació de l’acTe, dimarts 7 de maig!

Bon dia acTevistes!

Des de l’assemblea del 5 d’abril a la Nau Bostik que hem donat poques notícies, perquè hem estat a mil per hora preparant les Mesures per a una Transició Ecosocial a Catalunya, i la roda de premsa amb què les presentarem:

El dimarts vinent, 7 de maig, a les 11h, a La Comunal (barri de Sants de Bcn), hem convocat a la premsa per presentar l’acTe i les mesures, per posar sobre la taula que un altre futur és possible i pressionar a la classe política en un moment tant crític com el que ens trobem. Us animem a venir a totes les que pugueu, per fer una bona pinya davant dels mitjans! Quedem a les 10:30 per preparar la posada en escena.

La roda de premsa comptarà amb la participació d’Aigua és Vida – No en Raja, Plataforma Aturem Hard Rock, Aliança contra la Pobresa Energètica, Sindicat de Llogateres, LaFede.cat – Organitzacions per la Justícia Global, Observatori DESCA, Xarxa per la Sobirania Energètica, Ecologistes en Acció, Regularización Ya, Rebel·lió o Extinció, Xarxa d’Economia Solidària, Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona, Xarxa pel Dret a la Cura.

El document de mesures l’estem acabant de maquetar, i el farem públic el mateix dimarts.

Us hi esperem!